Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτών ενηλίκων στο Κε.Δι.Βι.Μ. 2 του Δήμου Καστοριάς

2020-05-29

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς (κωδ. Πιστ. 12101170) στο πλαίσιο της δράσης «Υλοποίηση αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης» θα υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης με την μέθοδο της μεικτής εκπαίδευσης.

Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η παροχή Προγραμμάτων Κατάρτισης στο θεματικό πεδίο «Πληροφορική και ψηφιακές υπηρεσίες» και ειδικότερα στις ειδικότητες:

1. Photoshop,

2. Κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (e-shop) με την χρήση του Wordpress,

3. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών στην Ηλεκτρονική Μάθηση

Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν με την μέθοδο της μεικτής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, συνδυασμός δηλαδή ασύγχρονης τηλεκατάρτισης και σύγχρονης τηλεκατάρτισης ή και δια ζώσης εκπαίδευσης. Στόχος των προγραμμάτων είναι η απόκτηση και η πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι εκπαιδευτές ενηλίκων (Πιστοποιημένοι και μη) οι οποίοι επιθυμούν να αναλάβουν εκπαιδευτικό έργο, αφού διαβάσουν το αναλυτικό κείμενο της "Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος" να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας τη σχετική φόρμα «Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Εκπαιδευτή» την οποία μπορούν να βρουν εδώ . Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο έως την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020.

Κε.Δι.Βι.Μ. 2 Δ/νση: Αγίας Βαρβάρας 13 Καστοριά Τ.Κ. 52100 Τηλ. & Fax: 2467025388
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε